Naročilo revije Zmajček

Poletni Zmajček je osvežujoč!

 

V novi številki revije zmajček

Že razmišljate, kje in kako boste preživeli počitnice? O razigranih dnevih sončnega poletja govori uvodna pesem Zvezdane Majhen NOVA DOŽIVETJA. Pesem je ilustrirala Maja Lubi.

 

 
ZGODBE, SLIKOPISE, PESMI IN UGANKE

Zmajček je vsak mesec svež, literarno raznovrsten in igriv. Njegove vsebine niso dosegljive v knjigah, saj so skrbno izbrani prispevki prvič objavljeni prav v Zmajčku. Ilustracije in besedila prihajajo izpod čopičev in peres številnih uveljavljenih in še ne uveljavljenih ilustratorjev ter avtorjev izvirnih besedil.

 

 

 

 
USTVARJAJMO SKUPAJ

Zmajčkova ustvarjalnica je polna dobrih idej! Potrebujete zgolj spretne prstke in dobro voljo! 

 

 
MMM, KAKO DIŠI IZ KUHINJE

V vsaki številki najdete okusen in preprost recept za male kuharje. Hitro zavežite predpasnike! 

 

 
DIDAKTIČNE NALOGE IN NALEPKE

Skrbno pripravljene didaktične naloge, igrarije, križanke, … so uglašene z razvojnimi potrebami otrok in usklajene s programi vrtca ter prve triade osnovne šole. Domiselno jih dopolnjujejo na sredini vpete nalepke!Ta del vabi k neposredni dejavnosti, s katero se otrok največ nauči.


 
SESTAVLJANKE IZ KARTONA

Zmajčkov kartonski vložek spodbuja razvoj rokodelskih spretnosti in veščin, ki otroku v življenju še kako koristijo, saj praktično pspešujejo njegovo tehnično znanje. mlajši ob pomoči staršev, šolarji pa povsem samostojno, zlahka izdelajo prikupen in v igri uporaben izdelek.

 

 
PRILOGA ZA STARŠE

Sredica revije, ki nosi naslov »Brez trde hoje do dobre vzgoje«, je namenjena staršem, vzgojiteljem in učiteljem. S pomočjo psihologa išče najboljše rešitve v situacijah, s katerimi se srečujemo med otrokovim odraščanjem in prinaša v praksi preverjene metode, nasvete in spodbude, ki lahko vzgojo otrok precej olajšajo.

 
© 2018 Studio Hieroglif - Revija ZMAJČEK | Design by ImpresDesign