Nagradni literarno-likovni natečaj: TRIJE DOBRI MOŽJE

22. 11. 2021

NAGRADNI LITERARNO–LIKOVNI NATEČAJ NA TEMO TRIJE DOBRI MOŽJE

 

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z revijo Zmajček (www.zmajcek.net) razpisuje literarno-likovni natečaj na temo »Trije dobri možje«, in sicer v obdobju od  15.11.2021 do 31.12.2021.

 

 

December je res čaroben mesec. Vsi smo v nestrpnem prazničnem pričakovanju in praznovanju. Praznično vzdušje še posebej pričarajo TRIJE DOBRI MOŽJE, ki jih nestrpno pričakujejo otroci, pa tudi številni odrasli, ki se znajo vživeti v svet najmlajših.
Najprej nas obišče MIKLAVŽ… Kmalu nestrpno pričakujemo BOŽIČKA… In nato nas preseneti  še DEDEK MRAZ.

Dragi otroci, se veselite dobrih treh mož? Kateri vam je najljubši? Kaj od njega pričakujete? Lahko napišete pismo svojemu najljubšemu dobremu možu in mu zaupate svojo željo. Lahko pa narišete risbico svojega najljubšega dobrega moža.

 

Literarno-likovni natečaj je namenjen otrokom od 3 do 9 let.
Če boste najljubšega junaka narisali, vas prosimo, da nam vašo sliko s pomočjo staršev/mentorjev pošljete v jpg obliki na naš elektronski naslov, če ga mu boste napisali pismo, pa nam ga pošljite v word obliki.
Ob poslanem prispevku navedite tudi ime in priimek oziroma vzdevek avtorja, starost avtorja in morebitnega mentorja.
Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik oziroma njegov starš/mentor soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarno-likovnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za literarno-likovni natečaj TRIJE DOBRI MOŽJE.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 31.12.2021,  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

  1. nagrada:polletna naročnina na revijo Zmajček (letnik 28, od feb. do junija 2022)
  2. nagrada:Knjiga PRINC LENZELO IN TRAVNATI OBLAK (avtorice Damjane Kenda H.), Studio Hieroglif
  3. nagrada:Knjiga ustvarjalnih idej MALI USTVARJALCI (avtorice Petre Korenjaka Marčun), Studio Hieroglif

 

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

 

Veliko ustvarjalnosti v  tem čarobnem prazničnem pravljičnem  vzdušju!