Nagradni literarno-likovni natečaj: Najljubši pravljični junak

29. 03. 2021

 

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje (www.ventilatorbesed.com), v sodelovanju z revijo Zmajček (www.zmajcek.net) razpisuje literarno-likovni natečaj na temo »Najljubši pravljični junak«, in sicer v obdobju od  01. 04. 2021 do 10. 05. 2021.

NAVODILA:

Dragi otroci, gotovo se radi preselite v svojo pravljični svet. Katera pravljica vam je najljubša? Kateri pravljični junak vas je posebej očaral? Lahko ga nam narišete ali ga opišete.

Če boste najljubšega junaka narisali, vas prosimo, da nam vašo sliko s pomočjo staršev/mentorjev pošljete v jpg obliki na naš elektronski naslov, če ga boste pa opisali, nam prispevek pošljite v word obliki.

 Literarni natečaj je namenjen otrokom od 3 do 9 let.

Ob poslanem prispevku navedite tudi ime in priimek oziroma vzdevek avtorja, starost avtorja in morebitnega mentorja.

Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik oziroma njegov starš/mentor soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strain www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarno-likovnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za literarno-likovni natečaj NAJLJUBŠI PRAVLJIČNI JUNAK.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 10.05.2021  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE:

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

  1. nagrada: Paket 10 revij Zmajček (letnik 26)
  2. nagrada: Knjiga PRINC LENZELO IN TRAVNATI OBLAK (avtorice Damjane Kenda H.), Studio Hieroglif
  3. nagrada: mala slikanica RADIO KU KU (avtorice Irme Jančar), Studio Hieroglif

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc iz Ventilatorja besed v sodelovanju z Uršo Krempl iz Revije Zmajček.

Vabljeni k sodelovanju!