Nagradni literarni-likovni natečaj: SPOMLADANSKE CVETLICE

18. 03. 2022

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z revijo Zmajček (www.zmajcek.net) razpisuje literarno-likovni natečaj na temo »Spomladanske cvetlice«, in sicer v obdobju od  15.03.2022 do 30.04.2022.

Pomladni čas je nekaj posebnega. Razveselijo nas prvi zvončki. Trobentice. Mačice. Žafrani. Daljši dnevi, ki nas kar vabijo na odkrivanje pomladnih skrivnosti. Toplejši sončni žarki. Marsikdo z veseljem prične obdelovati svoj vrt. Cvetlični. Zelenjavni.  Koliko najrazličnejših cvetlic nas razveseli v naravi ali kar na domačem vrtu, parku!
Katere cvetlice se najbolj razveselite? Katera vas preseneti vsako leto? Katere spomladanske cvetlice ste se letos najbolj razveseli?

Literarno-likovni natečaj je namenjen otrokom od 3 do 9 let.
Če boste cvetlico narisali ali jo ustvarili v kakšni drugi tehniki, vas prosimo, da nam vašo sliko s pomočjo staršev/mentorjev pošljete v jpg obliki na naš elektronski naslov, če pa jo boste opisali, pa nam prispevek pošljite v word obliki.
Ob poslanem prispevku navedite tudi ime in priimek oziroma vzdevek avtorja, starost avtorja in morebitnega mentorja.
Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik oziroma njegov starš/mentor soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarno-likovnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za literarno-likovni natečaj NA TEMO SPOMLADANSKE CVETLICE.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 30.04.2022,  bomo sproti objavljali na spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

  1. nagrada:Knjiga SONČNE RIME (avtorica Zvezdana Majhen, Ilustr. Kristina Krhin), Založba Studio Hieroglif
  2. nagrada:Knjiga ŠKRATEK NAPAKEC (avtorica Damjana Kenda H. ilustr. Jure Kralj), Založba Studio Hieroglif
  3. nagrada:slikanica iz Male zbirke ČUBI BUBI (avtorica Mateja Reba, ilustr. Jure Kralj), Založba Studio Hieroglif

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.