Nagradni likovno-literarni natečaj MOJ PRIJATELJ

29. 11. 2023

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z Revijo Zmajček razpisuje nagradni likovno-literarni natečaj na temo MOJ PRIJATELJ, in sicer v obdobju od  15.11.2023 do 01.03.2024, ki je namenjen otrokom od 3. do 10. leta.

Narišite svojega prijatelja, ali pa napišite nekaj vrstic o njemu. Pred ustvarjanjem si lahko zastavite nekaj vprašanj: Kdo je moj prijatelj? Kaj mi je všeč pri mojem prijatelju? Imam sploh prijatelja? Imam lahko več prijateljev? Katere lastnosti mora imeti pravi prijatelj? Pravi prijatelj je tisti, ki …

Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Starš otroka soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

Ob poslanem prispevku navedite tudi ime in priimek avtorja, starost avtorja in mentorja. Prav tako napišite tudi naslov risbe oziroma literarnega prispevka.

 

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovno-literarnem natečaju, pošljite na elektronski naslov v kvalitetni JPG obliki (risba) ali v wordu (literarni zapis) vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za likovno-literarni natečaj na temo Moj prijatelj.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 01.03.2024,  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE

Najbolj zanimive tri izdelke tako likovnega kot literarnega natečaja bomo nagradili z nagradami založbe Studio Hieroglif

  1. nagrada: Knjiga pesmi ZAKLADI PRIJATELJSTVA. Avtorica: Zvezdana Majhen; Ilustracije: Kristina Krhin (https://www.zmajcek.net/bukvarna/zakladi-prijateljstva/)

 

  1. nagrada: Slikanica KJE SI, PRIJATELJ? Avtorica: Urša Krempl; Ilustracije: Jure Kralj (https://www.zmajcek.net/bukvarna/kje-si-prijatelj/ )
  2. nagrada: 3-mesečna naročnina na revijo Zmajček (https://www.zmajcek.net/)

 

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com  in dunja@ventilatorbesed.com , da se dogovorimo za prevzem nagrade.