Splošni prodajni pogoji v spletni bukvarni

Spletno prodajo v spletni trgovini Bukvarna na www.zmajcek.net izvaja Studio Hieroglif d.o.o., Slamnikarska cesta 18, 1230 Domžale (v nadaljevanju založba). Družba je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod matično številko 5407788, davčna številka Si635836865. Osnovni kapital znaša 19,775,13 EUR. Veljavni elektronski naslov družbe: studio.hieroglif@siol.net

Nakupovanje

V bukvarni je možno kupiti program založbe Studio Hieroglif. Naročilo zavezuje založbo in kupca ter ima značaj pogodbe. Vse cene izdelkov in storitev v spletni trgovini so v evrih (€) in vključujejo DDV. Veljajo cene in ostale ugodnosti (popusti, darila …) na dan oddaje naročila.

Plačilni pogoji

Založba omogoča nakup blaga s plačilom po povzetju ali s plačilom po predračunu.

Če izberete plačilo po predračunu, vam bomo na e-mail poslali predračun in ko bo le-ta plačan, bodo naročeni artikli odposlani. Dokler kupnina ni poravnana v celoti, je blago last založbe.

V primeru plačila po povzetju boste naročilo plačali ob prevzemu.

Dostava blaga

Blago, ki ga dostavljamo iz zaloge, boste prejeli v predvidoma treh delovnih dneh od naročila. Za dostavo naročil uporabljamo Pošto Slovenije. Naročene izdelke dostavimo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo.

Poštnina

Pri naročilih v vrednosti  nad 12,00 € (torej 12,00€  in več) je poštnina brezplačna.

Za naročila pod 12,00 € znaša poštnina 1,50 € na pošiljko.

Vračilo blaga, reklamacija

Kupec lahko v 14 dneh pisno obvesti založbo, da odstopa od pogodbe brez navedbe razlogov. Obvestilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago mora kupec v 14. dneh po poslanem obvestilu od odstopa pogodbe vrniti v prvotnem stanju, torej nepoškodovane in v nespremenjeni količini.

Kupec ima možnost uveljavljanja stvarnih napak. Reklamacije in pritožbe sporoči na tel. 01/7226 040 ali na elektronski naslov studio.hieroglif@siol.net , založba pa jih bo rešila v najkrajšem možnem času.

Z naročilom kupec potrjuje, da se strinja s splošnimi prodajnimi pogoji.