Nagrajenci nagradnega natečaja

MOJE POČITNICE

V poletni številki Zmajčka smo vas povabili, da nam narišete risbice z naslovom MOJE POČITNICE. Nekateri ste jih preživeli na morju, drugi v gorah, tretji pri babici in dedku ali pa kje drugje … Prav vsi pa ste se imeli neskončno lepo.

Zmajčkova nagrada
Izžrebali smo risbice, ki so jih narisali: Karin Viraut iz Tržišča, Katja Avsenik iz Lesc, Maša Mahkota iz Ruperč in Vid Kralj iz Ljutomera.

Avtorjem risbic čestitamo, čaka vas nagrada.

*S sodelovanjem v Zmajčkovem nagradnem povabilu soglašate s PRAVILI IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNIH IGRAH IN NATEČAJIH REVIJE ZMAJČEK

Karin Viraut, 4 leta
Katja Avsenik, 5 let, Lesce
Masa Mahkota, 5 let
Vid Kralj, Ljutomer

Drugi nagradni natečaji

Najlepši gozd

Gozdovi so ‘pljuča Zemlje’, saj nam zagotavljajo kisik za življenje. Ponujajo pa nam tudi veliko priložnosti za raziskovanje in učenje v naravi, zato smo vas v majski številki Zmajčka povabili, da nam narišete risbice o gozdu. Na naš naslov je prišlo veliko po gozdnih skrivnostih dišečih risbic.

Avtorji izžrebanih risbic so: Taja Čiček iz Nedelice, Eva Lorbek iz Brezne in Voranc Habjančič iz Mihovce. Našemu povabilu pa so se odzvali tudi učenci OŠ Ane Gale z učiteljico Karmen Pfeifer Lapuh in nam na svoj način predstavili rastlinski in živalski svet naših gozdov.

Eva Lorbek, 6 let
Taja, 6 let, Nedelica
Voranc, 6 let, Mihovce

PIKAPOLONICA

V aprilski številki Zmajčka smo vas povabili, da nam narišete risbice z naslovom PIKAPOLONICA. Pravijo, da nam pikapolonica pokaže pot k sreči. Če ti prileti na roko, moraš počakati, dokler ne odleti, in si pri tem nekaj zaželeti. Veseli smo bili vseh risbic te črno-rdeče prinašalke sreče, naj jo prinese tudi vam.

Avtorji izžrebanih risbic so: Karin Virant iz Pijavice, Katja Avsenik iz Lesc, Tiana Šačić iz Malečnika, Pia Gomboc iz Radvencev, Doroteja Dolšina iz Zg. Prhovca in Jana Maletič iz Gažona.

Karin Virant, 4
Katja Avsenik, 4
Pia Gomboc, 6 let, Radvenci
Doroteja, 6 let, Zg
Jana Matelic, 6 let
Tiana, 4