Naročilo revije Zmajček

Poletni Zmajček je osvežujoč!

 

V novi številki revije zmajček

Že razmišljate, kje in kako boste preživeli počitnice? O razigranih dnevih sončnega poletja govori uvodna pesem Zvezdane Majhen NOVA DOŽIVETJA. Pesem je ilustrirala Maja Lubi.

 

 
Zmajček v glasbeni šoli - pesmice

Pesmice z zgoščenke "Zmajček v glasbeni šoli". S klikom na posamezno sličico se bo odprla stran, na kateri se nahaja pesmica. Pesmica je v MP3 formatu. S klikom na okrogli gumb aktiviramo predvajalnik. Na strani je tudi glasbena podlaga pesmice, da lahko zapojete sami. S klikom na ilustracijo se vam v novo okno odpre velika ilustracija z besedilom in notnim zapisom - primerna za tiskanje na tiskalniku.

Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "September"
Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Povabilo" Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Polžek" Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Obisk pri dedku mrazu"
Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Čokolada" Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Pustna zabava" Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Mamica"
Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Mojster Blaž" Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Majska mavrica" Zmajček v glasbeni šoli - pesmica "Škrat pomočnik"
 

 
© 2018 Studio Hieroglif - Revija ZMAJČEK | Design by ImpresDesign