Naročilo revije Zmajček

Poletni Zmajček je osvežujoč!

 

V novi številki revije zmajček

Že razmišljate, kje in kako boste preživeli počitnice? O razigranih dnevih sončnega poletja govori uvodna pesem Zvezdane Majhen NOVA DOŽIVETJA. Pesem je ilustrirala Maja Lubi.

 

 
Arhiv člankov 2007/08
vzgoja_web_logo_02.jpg

NAHRBTNIK SPODBUD ZA V VRTEC IN ŠOLO

Vrtec in šola pomenita nov izzivVključitev otroka v vrtec ali šolo pomeni novo obdobje za vso družino. S tem dejanjem se v širše družbeno okolje vključujejo tudi njeni najmlajši člani. V minulem šolskem letu je bilo v RS v programe predšolske vzgoje vključenih kar 64 % predšolskih otrok. Bo letos med njimi tudi vaš malček? Čestitamo!

Vrtec in šola pomenita nov izziv

Čeprav se zavedamo, da sta vrtec in šola hvalevredna 'podaljška družine', ki s pomočjo strokovnih metod otroke postopno in varno vodita v odraslost, nas misel, da bo naš otrok 'odšel v svet', bega. Zakaj?

Preberi več...
 
ALI RES VSEM ENAKE MOŽNOSTI?

nasveti_02_02.jpgOdkar so Generalna skupščina Združenih narodov, Mednarodna zveza za varstvo otrok  in Unicef  3. oktober priznale za Svetovni dan otroka, je preteklo 50 let. V tem času se je v naravi in družbi spremenilo marsikaj: svetovna politika, tehnološki procesi, družbene in družinske vrednote, kvaliteta zraka in pitne vode in kar je najhuje – svet je v tem času postal velikanska orožarna!
Prvi teden oktobra, posvečen Tednu otroka, v okviru vrtcev, šol, ZPMS in drugih organizacij v RS vsako leto potekajo številne razvedrilne dejavnosti, namenjene otrokom in mladini. Mediji izpostavijo zahteve Nacionalnega otroškega parlamenta, spregovorijo o formalnih podlagah (zakonih), ki doma in po svetu varujejo mladi rod, ter poudarjajo ZA VSE ENAKE MOŽNOSTI.

Preberi več...
 
© 2018 Studio Hieroglif - Revija ZMAJČEK | Design by ImpresDesign