Naročilo revije Zmajček

Poletni Zmajček je osvežujoč!

 

V novi številki revije zmajček

V poletnem slikopisu NA POLETNI TABOR, ki ga je napisala Urša Krempl in ilustrirala Urška Stropnik Šonc, se miške odpravijo poletnim dogodivščinam naproti.

 

 
Oglaševanje v reviji Zmajček

V tiskani izdaji revije Zmajček vam omogočamo oglaševanje izdelkov in storitev na zadnji strani ovitka revije in v sredini revije, kjer je predvideno vpenjanje barvnih tiskanih oglasov.

Velikost revije Zmajček je 21 x 23,5 cm.

Oglasi vpeti na sredini revije pa bodo 2 cm ožji. Lahko bodo celostranski, polstranski ali pa četrtstranski.

Cenik in natančen opis možnih formatov oglasov je v PDF dokumentu: hieroglif_cenik_september_2014.pdf

 
Oglaševanje na spletni strani www.zmajček.net

Na spletni strani www.zmajček.net vam omogočamo oglaševanje z reklamnimi pasicami (bannerji) v velikostih, ki so prikazane na tej strani in narejene po standardih objavljenih na www.iab.net.

Plačilo najema oglasnega prostora

Na spletni strani www.zmajček.net vam nudimo dva načina zakupa oglasnega prostora:

Zakup določenega števila izpostavitve (ogledov) oglasa (CNO). Pri cenovnem modelu CNO (cena na ogled) naročnik oglaševalske akcije plača prikaze oglasa oz. izpostavitve oglasu. Posebna računalniška aplikacija šteje prikaze strani kadar je bil oglas izpostavljen. To omogoča, da naročnik oglaševanja plača toliko, kolikor je bilo ogledov (ne glede na število klikov). Naročnik ob naročilu pove število prikazov, ki jih želi zakupiti ali časovno obdobje in se mu kasneje glede na število prikazov izda račun.

Zakup določenega števila klikov na oglasno pasico in preusmeritev na oglaševalčevo spletno stran (CNK). Cena na klik (CNK) pomeni, da naročnik plača izključno za preusmeritve uporabnikov interneta preko spletnih oglasov na svojo spletno stran. Preusmerjeni so le tisti obiskovalci spletnih strani, ki so izpostavljeni oglasu, ga opazijo in jih oglasno sporočilo zanima. V želji po dodatnih informacijah kliknejo na oglas, kar jim omogoči, da se jim na zaslonu odpre oglaševalčeva spletna stran. Pri modelu CNK se naročniku ne zaračunava prikazov oziroma ogledov oglasov.

Z oglaševanjem bomo pričeli predvidoma v mesecu oktobru. 

 

 

add_01_180x150

add_02_125x125

add_03_120x240

add_04_120x90

add_05_120x60

 
© 2018 Studio Hieroglif - Revija ZMAJČEK | Design by ImpresDesign